Na bijna een kwart eeuw is Intermax uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze visie: dat systemen er zijn om mensen te ondersteunen, en niet andersom.

Die visie vormt de rode draad door alles wat wij doen, want ons werk is vooral en bovenal mensenwerk. Wij dragen dit uit door zowel onze klanten als ons personeel te overladen met aandacht, belangstelling, betrokkenheid en transparantie. Als veelvuldig winnaar van de Best Workplace-award durven wij te garanderen dat wij daar net zo bedreven in zijn als in het managen van technologie.

Omdat wij weten dat systemen draaien om de mensen die ermee werken, kijken wij met andere ogen naar cloudsourcing. Want de beste oplossingen vinden wij niet in de techniek zelf, maar in de beleving van de mensen die het gebruiken. Wij houden het daarom graag veilig, makkelijk en overzichtelijk. En dat doen we met ongeëvenaarde kennis van ons vak.

innergieInnergie is een trainings- en adviesbureau dat faciliteert in de ontwikkeling van organisatie, teams en individu. De verbinding tussen Planet, People & Profit is leidend in alles wat we doen. We werken vanuit de visie die achter de ontwikkelingscyclus zit en die we in een persoonlijk gesprek graag toelichten.

 

Performance People Wij zijn een groep senior trainers/coaches/consultants die in dezelfde topkeuken hebben leren koken. De drijfveer om samen op creatieve wijze maatwerk trajecten te ontwerpen en uit te voeren bracht ons weer bij elkaar. Onze kerncompetitie? Het ontwikkelen van uw mensen. Plezier en prestatie gaan bij ons hand in hand. Hoe is dat bij U?

logo-ttisi
TTI Success Insights helpt mensen het beste in zichzelf naar boven te halen met hun superieure assessment tools. Door een uitgebreide analyse op basis van een online vragenlijst gaan krijgen onze jonge talenten een helder beeld van wat ze drijft, wat hun ideale werkomgeving is, wat ze vooral bijdragen in een organisatie en nog veel meer.