Laura van Mil en haar moeder zijn in Pamplona met Ana Maria, Nicoll, Carlos en Javier, aan het overleggen over welk programma voor een bezoek aan hun wijk buitenlandse toeristen het meest aan zouden kunnen spreken. Daarnaast gaan ze kijken naar zaken als transport, veiligheid en natuurlijk: hoe zorgen we dat mensen ons op het internet kunnen vinden?

Lima is niet de meest boeiende stad voor toeristen en toch is het waar alle internationale vluchten landen. Je kunt er lekker eten, maar veel meer is er niet te doen. Vandaar dat we al jaren geleden bedacht hadden dat een excursie naar Pamplona Alta wel eens een bijzondere manier zou kunnen zijn om een onbekende stukje Peru te ontdekken. En natuurlijk kennis te maken met onze jonge talenten!

Laura besloot een maand aan haar studie in Lima te plakken om dit project op te pakken met Cadena de Talentos. Suerte Laura!