Als we ooit hebben staan glimmen van trots op ‘onze’ chicos dan was het wel jl. woensdag 18 december.

P1230079

Helemaal bovenin Pamplona, waar auto’s niet kunnen komen en je moeten trappenlopen tot je bijkans omvalt, wonen de armste van de armste inwoners van Pamplona. Kerst vieren is er voor de kinderen daar niet bij. Dit jaar kwam daar verandering in: Cadena de Talententos Peru organiseerde geheel zelfstandig een evenement voor ruim 200 kinderen! ‘Make a Christmas’ had spelletjes, dansen en voor ieder kind warme chocolade, paneton én een kadootje in petto. De allergelukkigste was een jongetje dat de hoofdprijs uit de loterij won. In een gezin met 6 kinderen waarvan pa de benen heeft genomen is er nooit genoeg te eten. Hij ging naar huis met een mand met eten en drinken zo groot dat ze hem met zijn tweeën moesten dragen. Onze jonge talenten hadden zelf kadootjes ingezameld en een flink groep met vrienden opgetrommeld om mee te helpen. Bravo Cadena de Talentos Peru!