Intermax ontzorgt organisaties bij het gebruik van internet & ICT-infrastructuur door vooruitstrevende managed hosting.

We zetten de standaard met betrekking tot veiligheid, privacybescherming en business continuïteit. We helpen organisaties succesvol te zijn door transparant, betrokken en actueel geïnformeerd hun primaire proces in de ‘cloud’ te faciliteren.IMlogo_payoff_onder_rgb Onze ontwikkeling wordt steeds gedreven door nieuwsgierigheid naar nieuwe toepassingen op het gebied van internet en ICT-infrastructuur. Deze kennis en ervaring delen wij graag met anderen. Duurzaamheid staat bij Intermax hoog in het vaandel. Wij gaan, zowel bedrijfsmatig als maatschappelijk, verantwoord om met onze mensen en middelen. Men voelt zich bij ons thuis.

innergieInnergie is een trainings- en adviesbureau dat faciliteert in de ontwikkeling van organisatie, teams en individu. De verbinding tussen Planet, People & Profit is leidend in alles wat we doen. We werken vanuit de visie die achter de ontwikkelingscyclus zit en die we in een persoonlijk gesprek graag toelichten.

 

Alexander Bannink Industrial Design is gespecialiseerd in productontwikkeling. Van huishoudelijke apparatuur tot meubels en van mobiele ruimtes tot voertuigconcepten. Met innovatieve alexanderbannikontwerpen realiseert Alexander Bannink dagelijks dromen van zijn opdrachtgevers. Daarnaast inspireert hij bedrijven met nieuwe ideeën over hun producten en adviseert hij over productontwikkeling en ontwerp. Alexander Bannink Industrial Design is gestart in 2003 en heeft de afgelopen jaren zijn creativiteit losgelaten op verschillende vakgebieden: productontwerp, industrieel productontwerp, automotive & transport, ontwerpadvies, visualisatie, animatie en rapid prototype modellen. Opdrachtgevers kunnen onder meer terecht voor strategisch en conceptueel ontwerp, pre-engineering, 3D modellen en visuals. performancepeople  

Performance People Wij zijn een groep senior trainers/coaches/consultants die in dezelfde topkeuken hebben leren koken. De drijfveer om samen op creatieve wijze maatwerk trajecten te ontwerpen en uit te voeren bracht ons weer bij elkaar. Onze kerncompetitie? Het ontwikkelen van uw mensen. Plezier en prestatie gaan bij ons hand in hand. Hoe is dat bij U?

 

Wereldcoach Vind jij ook dat ieder mens op aarde recht heeft op persoonlijke ontwikkeling en van nature talenten heeft die het waard zijn om te ontwikkelen? Toch krijgen miljarden mensen nog niet of nauwelijks een opleiding, laat staan een stuk persoonlijke training en/of coaching.WereldCoach doet er wat aan…Wereldcoach… net zo lang totdat iedereen op deze wereld ook echt de kans heeft om zich zelf te ontwikkelen tot de prachtige mens die we allemaal zijn.Daarna stoppen we met WereldCoach want dan is onze missie geslaagd…. maar tot die tijd is er nog veel werk te verzetten. Surf maar eens door onze site om te zien hoe jij hier je bijdrage aan kunt leveren, waarschijnlijk met een talent dat jij wel al hebt kunnen ontwikkelen!

Wij werken volgens het 1 op 1 principe. Wat betekent dat? 1 Persoon hier ontwikkelen = 1 Persoon ‘daar’ ontwikkelen. Waar is daar? Daar waar mensen nog geen toegang hebben tot persoonlijke ontwikkeling zoals op veel plekken in bijvoorbeeld India, Mali of Peru.Hoe doen we dat? Iedere trainer/coach die bij WereldCoach is aangesloten maakt €50 over voor iedere persoon die hij/zij in Nederland ontwikkelt. WereldCoach zorgt er voor dat voor deze €50 iemand ‘daar’ ook toegang tot persoonlijke ontwikkeling krijgt. Hoe dat gaat ontdek je op deze site..
logo-ttisi
TTI Success Insights helpt mensen het beste in zichzelf naar boven te halen met hun superieure assessment tools. Door een uitgebreide analyse op basis van een online vragenlijst gaan krijgen onze jonge talenten een helder beeld van wat ze drijft, wat hun ideale werkomgeving is, wat ze vooral bijdragen in een organisatie en nog veel meer.